Sannolikheten att stänga en affär ökar med 80 % om du är först på pucken

UTBILDNINGAR & WORKSHOPS

Utbildningar & Workshops

Mer info kommer snart

"You miss 100% of the shots you never take" Wayne Gretzky

ÄR DU EN AV DEM som inte upplever sig ha tid att läsa bloggar om försäljning?

VARJE MINUT du ägnar åt att läsa blogginlägg är ju en minut då du kunde ha arbetat för att nå dina säljmål: bokat ett möte, coachat en av dina säljare eller affärsutvecklat.

EN ALTERNATIV fråga är om du har råd att inte läsa bloggar om försäljning? Oavsett om du är säljare, försäljningschef eller VD så ökar din förmåga att nå dina mål om du tar dig tid...

BESÖKSBOKNINIG: en universellt svår del av affärsutvecklingen, och likaledes ett av de vanligaste hindren för att växa ditt företag genom ökad lönsam försäljning.

I DE FLESTA AFFÄRER präglade av komplexitet och höga ordervärden sker ingen deal utan att säljare först talar direkt med ett prospekt. Det kan ske via ett fysiskt möte, per telefon eller framför en dator via ett webbmöte. Att prestera på mötet mötet är...

VAD ÄR skillnaden mellan kvalificerade leads och leads? Vad är skillnaden mellan kvalificerad mötesbokning och mötesbokning? Ett sätt att avgöra om ett möte eller lead är kvalificerat eller inte är BANT-modellen.

BANT-MODELLEN är ett kvalificeringsramverk skapat för säljare av IBM. Modellens syfte är att identifiera och kvalificera de mest intressanta prospekten baserat på fyra kriterier:

B - Budget

A - Auktoritet (Authority...

OM DU ELLER DITT FÖRETAG vill bli bäst på kvalificerad mötesbokning via kalla samtal är det första och viktigaste steget att se ditt arbete som viktigt och värdeskapande. Att förändra sitt mindset till att se mötesbokning som viktigt och värdeskapande är dock inte nödvändigtvis helt enkelt.

DU HAR SÄKERT själv fått kalla samtal där du upplevt mötesbokaren eller telefonförsäljaren som påstridig och jobbig. Jag har själv und...

Please reload

TA FÖRSTA STEGET MOT FRAMGÅNGSRIK FÖRSÄLJNING

För dig som vet att något måste göras.

30 MINUTER KONSULTATION

GRATIS

FÅ EN KUNDANPASSAD OFFERT

För dig som söker en lösning.

GRATIS

2 TIMMAR DESIGN WORKSHOP

För dig som är redo att lyckas fullt ut med din försäljning.

2000 SEK