top of page

Välkommen till

Mötesbokning Stockholm

Vi arbetar med affären i fokus!

Effektiv leadsgenerering handlar om en mix av olika säljkanaler, psykologi, kvantitet och kvalitet.
För att hjälpa dig förstå hur kvalificerad mötesbokning, eller besöksbokning som det också kallas, via telefon kan hjälpa dig stänga fler affärer har vi skapat bloggen "Allt om Mötesbokning". 

Leadsgenerering

- Mötesbokning

- Besöksbokning

- Marknadskartläggning

- Marknadsanalys

- E-mail marketing

- Inbound marketing

Vi vill jobba med er eftersom ni vill accelerera er försäljning, nå nya marknader, öka tillväxten eller helt enkelt skapa bättre och mer långvariga relationer än någonsin tidigare. Hur vi gör det är något vi skapar tillsammans; vi tror nämligen att det är viktigt att lyssna på er unika situation och forma ett samarbete utifrån det

Öka er försäljning  med hjälp av kvalificerad mötesbokning!

Er försäljningspartner för kvalificerad mötesbokning
Mötesbokning är viktigt men få får jobbet gjort, ännu färre skapar värde. Söker du en kvalificerad partner för mötesbokning har du kommit rätt!
Vi tar hand om era mötesbokningar
Kvalitativa säljmöten är avgörande för att företag med komplexa produkter och tjänster ska identifiera fler kunder och nå framgångsrik försäljning. Men hur bokar man bra möten?
 
Våra mötesbokare analyserar och prospekterar marknaden och kan mötesbokningens alla delar. Vårt leadnurturingperspektiv säkerställer dessutom inte bara bokade möten, utan också att tajmingen är rätt, att ni marknadsförs på rätt sätt samt att vi på ett systematiskt och strukturerat sätt, bygger strukturkapital för framgångsrik försäljning också på medellång och lång sikt.
 
Vilka är vi?
Adsensus är en försäljningspartner inom mötesbokning och besöksbokning. Vi kan stockholmsmarknaden men bearbetar även marknaderna i resten av Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.
Anders Johansson om mötesbokning

Att boka ett kundmöte tar olika lång tid beroende på val av mötesbokningsstrategi, kvalificeringsgrad och mål med mötet. Läs om hur du kan skriva ett manus för kvalificerad mötesbokning.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!
bottom of page