top of page

Därför ska du satsa på Mötesbokning i Göteborg!


Mötesbokning Göteborg

MÅNGA MENAR ATT DET ÄR svårt att som icke Göteborgsbaserat bolag lyckas med mötesbokning och försäljning i Göteborg. Föga förvånande är detta, precis som att det skulle vara omöjligt för svenska företag att lyckas i Danmark, en myt. Nedan följer ett antal intressanta fakta om varför du bör överväga att satsa i Göteborgsregionen:

EN SNABBVÄXANDE REGION: Sedan år 2000 har drygt 100 000 nya jobb skapats i Göteborg. Under namnet "Älvstaden" samlas flera utvecklingsprojekt. Fem miljoner kvadratmeter ska exempelvis bebyggas och centrala Göteborg är tänkt att fördubblas i storlek.

EN SMART STAD: Tack vare bl.a. Göteborgs Universitet och högskolor, grundandet av Science Parken samt en rad världsledande företag rankas Göteborg på tolfte plats bland världens 250 mest innovativa städer enligt affärstidningen Forbes mätning av antalet patent per invånare. Imponerande!

ETT STRATEGISKT NAV: Göteborgs hamn är inte bara västkustens utan hela Skandinaviens största hamn. En tredjedel av Sveriges utlandshandel och 60 procent av Sveriges containertrafik passerar varje år Göteborgs hamn. Inte undra på att så många transport och logistikföretag har sin bas i Göteborg!

FLERA STARKA PLACERINGAR på internationella rankingar:

  • Göteborg rankar på 6:e plats i Regional Entrepreneurship and Development Index 2014 av 125 regioner (EU-kommissionen)

  • Göteborg rankar på 5:e plats i Europe 2020 Regional Index av 268 regioner i konkurrenskraft

  • Göteborg rankar på 9:e plats av 468 städer i fråga om IT- och logistikinfrastruktur

  • Göteborg rankar på 10:e plats i Performance Index 2014 av 117 regioner i fråga om tillväxtpotential

  • Göteborg rankar på 12:e plats när Intelligent Community Forum rankar världens mest innovativa städer

SJÄLVKLART ska du öppna upp ett kontor i Göteborg och inleda dina säljaktiviteter här! Mötesbokning på västkusten har aldrig varit hetare!

Vill du öka din försäljning med hjälp av mötesbokning i Göteborg - Tveka inte att kontakta oss!


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page